Pengalaman bersalin di Britania kajang

by - July 09, 2015

Da 10 bulan da wafiy dilahirkan,baru hari ni ada kesempatan nak share kenangan manis tu...memandangkan anak 2 yg lepas aku ceaser jdnyer xde pilihan la yg ketiga  ni...jd kata sepakat diambil pada 13/9/14 aku akan di ceaser pd pkul 8 pagi...so pagi2 aku da sampai di hospital..debaran tu tuhan je yg tau..tp aku da bersiap sedia fizikal dan mental...dalam pukul 7 nurse datang siapkan aku,masuk air,masuk saluran air kencing tu,redha jela masa tu..kemudia dr bius datang untunk terangkan pro dan krontra ceaser ni,aku tak de masalah sbb da ada pengalaman kan.
Setelah aku disiapkan aku terus diusung ke bilik ot...Dr Tan yg akan operation aku..Dr tan sgt baik dan lembut je orgnye...aku suka layanan dr tan..servise dr tan mmg tiptop...xsmpai 10 minit da keluar da si bdk tomey ni...cuma part aku makan masa sikit sbb darah aku cair...best btol duk spital ni hihi rasa mcm xnk blik plk...bayaran pula sgt berpatutan dengan servis yg diberikan aku ambik bilik vvip mak ngan adik aku boleh tido disini sbb katil extra besar sgt... Memandangkan aku ada buat btl so kos rawatan 5800++ alhamdulilah da settle semuanye..aku admitted hari sabtu,hari isnin da boleh discharged sebab aku dan baby xde masalah..besoknya terus balik jb sbb berpantang dirumah mak aku,best sangat berpantang dengan mak sendiri,terima mak jaga orang dalam pantang,jasa mak x kan kulupakan..

Inilah kenangan manis dan terindah aku melahirkan permata hati kesayangan aku,semoga menjadi anak yang soleh...Amin.

Pengalaman bersalin di Britania kajang


Pengalaman bersalin di Britania kajang

You May Also Like

2 comments

  1. salam, nak tanya, husband boleh masuk tak dalam operation teater masa czer tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalammm....boleh sis tak de masalah..bgtau je dengan dr tan tu

      Delete



Popular Posts