Guardian Of The Galaxy 2 Review

by - May 01, 2017

Image result for guardians of the galaxy 2

Salam 1 mei semuanya...pergi mana hari ni?semalam akk berkesempatan bawa anak-anak pergi mines,memang dah rancang awal2 nak tengok movie pagi ni...so lepas sarapan terus je bergerak pergi mines..kira tayangan paling awal la ni kitaorg tengok...tupun dah penuh jugak pawagam.

Best giler la cerita ni..memang puas hati sangat2 tengok cita ni,sampai tak sempat ngantuk la kata orang,setiap scene menghiburkan..dan yang paling best sekali cerita ni lawak la...dari awal akak tengok sampai habis cita ni tak kering gusi la...aduii bahagia kejap rasa hidup ni.

Image result for guardians of the galaxy 2 review

hi....im groott...yang ni watak paling cute dan comel...tapi meninggalkan kesan dalam hati..tak boleh move on la dengan watak dia yang comel tu.

Image result for guardians of the galaxy 2 review


Yang ni paling best watak dia...kerana dia lah semua penonton bergelak sakan dalam pawagam...memang ketawa besar la cite dia..kalau korang jenis payah ketawa,pergilah tengok mesti ketawa habis habisan punya..

Image result for guardians of the galaxy 2 review

yang ni akak panggil dia racoon atau panda sampah dalam cite ni...suka giler ngan dia ni..hahaha
yang lain2 pun best dalam cite dan semestinya hero dan heroin dalam cerita ni..satu2 nya cerita yang tak membosankan malah macam nak tengok lagi buat kali kedua..



Image result for guardians of the galaxy 2 review

so korang cepat2 la tengok...jangan buang masa lagi...memang tak akan menyesalllll...banyak pengajaran dari cerita ni..memang bagus la untuk tatapan kita semua,semangat setia kawan tu yang penting....sekarang masih ada lagi tak semangat setia kawan macam ni???

ok setakat ni dulu akk membebel...by the way semua watak dalam cerita ni hidup dan mereka berjaya membawa watak masing -masing//

5* akk bagi..

byee..
mamadanish

You May Also Like

7 comments

  1. Movie terbaik penuh dengan emosi, actions dan lawak. Ada 5 short endings lepas habis, kena stay sampai betul-betul habis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye betul tu....da abes jangan balik dulu....hihi

      Delete
  2. I watched this movie already. So cute groot! But I feel this storyline is okay, but the raccoon and groot make us laugh! Great.

    ReplyDelete
  3. Yes raccoon and groot so funny kannn...

    ReplyDelete
  4. I watched this movie and loving it a lot!! So hilarious and the funny moment are so on point =)

    ReplyDelete
  5. I heard that this movie is really awesome and read many good reviews about it too. Going to watch them.

    ReplyDelete
  6. I've also watched this movie and i love it! I have a feeling that there will be a part 3!

    ReplyDelete



Popular Posts