Tips Wangikan Rumah

by - April 14, 2017

Rasa tenang  uollss bila rumah dh wangi semerbak..hehee..ni sis nak share tips utk cuci rumah okey ! ❤❤❤
1. Nak bagi rumah bau wangi melekat lama²..mix softener dgn cuka then sprayy ja satu rumahh kat langsir, sofa, katil dan lain² pun boleh..seyesss, bau mcm jenama mahai terkenal...malahh tahan lebih lamaaa yg ni tau.
2. Nak kilatkan lantai rumah sekilat²nya cuba bt laguni..pencuci lantai mix dgn cuka n air panas pastu mop lah lantai mcm besa..simple ja kan???
Okayyyy jom buattt kaihhh....!!! Tapi sebelom tu save n share dulu supaya nnt nak cari semula senang. 



You May Also Like

0 comments



Popular Posts