Giveaway by Butik Julita anje:SAYA NAK TOPUP FREE!

by - May 29, 2017



Assalamualaikum...

Jom join giveaway ni,mana tau ada rezeki menang topap kan..
Pakej dari butik Julita Anje ni sangat berpatutan tau...mana nak dapat harga macam ni di zaman yang serba serbi mahal ni..
Di Butik Julita Anje lah kita akan dapat harga yang berpatutan ini...dan paling tak sangka pelamin nya cantik dan trend terkini lagi...so mari kita share dan promote pada kawan-kawan yang akan melangsungkan pertunangan,perkhawinan dan sebagainya...semua detail butik Julita Anje ada di bawah ini.




Klik banner untuk join

BUTIK JULITA ANJE menawarkan pakej yang sangat menarik bagi mereka yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan pada masa yang terdekat ini. Antara pakej yang ditawarkan adalah :




Selain itu, jom kita tengok pelbagai jenis pelamin, hiasan bilik tidur pengantin dan hiasan meja makan pengantin bagi mereka yang masih tercari cari butik yang menawarkan pakej macam ini dengan harga yang sangat berpatutan.








Banyak lagi gambar gambar yang cantikk dan menarik untuk dijadikan contoh kepada bakal raja sehari yang berminat dengan pakej yang disediakan oleh Butik Julita Anje. So boleh tengok di facebook butik atau walk in.

Buat pengetahuan semua, butik ini terletak di Baling, Kedah dan kawasan yang available untuk diberikan perkhidmatan atau job cover adalah di Sungai Petani, Kulim, Perak, Penang, dan Perlis.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :

Facebook : Butik Julita Anje
Whatsapp : 019-4154756

Pakej lain :

Pelamin tunang : RM200
Pakej Promosi RM999
Pakej Promosi 1559


SAYA TAG IRISMYRA||||||MAMASYAFI|||||YATT


You May Also Like

15 comments

  1. Tq tag mama.. err cane nak join GA ye

    ReplyDelete
  2. Such beautiful pelamin. I shall recommend to my Malay friends who are planning to get married.

    ReplyDelete
  3. Gud luck ye..kalau dekat boleh jugak recommend

    ReplyDelete
  4. Good luck lina. Semoga ada rezeki dkt GA ni.

    Pemenang untuk GA ana nanti ana announce ye. Nak kira point setiap seorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ana....hihi yeayyy..moga ada luck

      Delete
  5. Good luck and all the best kak! :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kak sedi join ^^ Semoga ada rezeki, InsyaAllah. Good luck. List peserta ada di sini http://akhalilah.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-giveaway-by-butik-anje.html

    ReplyDelete



Popular Posts