"Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors"

by - May 26, 2017

 "Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors"

Instagram-liena_shaza
Facebook-shazalina mahat
Email-linamahat1978@gmail.com


pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu.


Kalau nak cerita pengalaman nakal tu kak lina masa kecik tak delah nakal sangat hihi..gedik sikit jer ...nak dipendekkan cerita masa nak kumpul duit raya tu..kak lina akan bawa adik-adik beraya di kawasan perumahan kak lina ni...rumah felda kan,jauh giler jalan kaki,dahla gelap makin bertambah gelap lah kak lina ni.tapi seronok nak collect duit raya tu takpelah hitam pun hitam lah hahaha,ingat lagi masa tu perut dah kenyang gila-gila,kembung dengan air sirap...tuan rumah pulak paksa makan kuih adoiii...kak lina pura-pura makan pastu bila tuan rumah g dapur terus campak kuih raya bawah meja...wakaka..dan lagi satu, kuih semprit tu... kak lina cuma makan manik dia je...yang selebihnya campak bawah meja...adoiii sakit perut bila ingat-ingat...kalau tumpahkan air kat umah orang pun dah biasa sangat la tu...maaf ye mak cikkkk..tu jelah pengalaman nakal kak lina masa kecik....

You May Also Like

14 comments

  1. hahahaha eee nakal betul hahaha. confirm laa tuan rumah tuh tak bagi budak2 masuk beraya dah lepas nie haha

    terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tah macam mana dapat akal camtu...malunyerrrr

      Delete
  2. saya ingat lagi rumah mak lehaaa saya tumpahkan air dan buang kuih bwh meja.. kakak saia ajarrr hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha adik saia yang memang nakal....saia tara ajar okey hakhak

      Delete
  3. Nakal erk lina. Haha.

    Good luck :)

    ReplyDelete
  4. tq....ana,skrg dah jadi mak org budak nakal ni hihi

    ReplyDelete
  5. Hehehehe nostalgia sungguh kann..
    Zaman meriah sambut Hari Raya..
    By the way good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nostalgia sungguh..kenangan yang manis...tq LZ

      Delete
  6. adeh..campak bawah meja kuih..sabor je la..haha..tapi sweet memory utk diingat..

    ReplyDelete
  7. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by-Elsaalicious-sponsors.html

    ReplyDelete
  8. Haha. Lawak la kak lina. Sabo je la ^^

    ReplyDelete
  9. Best of luck, sis.. semoga ada rezeki untuk awak.. =)

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen Lina...
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete



Popular Posts