Header Baru Saya

by - May 06, 2017

lin liena story


Assalamualaikum semua...

Tengah buat apa tu?boring la petang-petang ni tak de apa nak buat..nak buat makanan ehh malassla pulak...syok pulak duduk je sepanjang hari ni...hehehe jangan ikut macam akk okey..

ok hari ni akk nak cite pasal header akk ni...cantik tak uolsss???cantik kan...jangan sesape berani cakap tak cantik eh...hahaha ini satu ugutan....sebenarnya nak buat template sekali...tapi sis awa dah tutup tempahan sebab nak settelkan blog2 lain yang dah tunggu lama tu...okeyla akk pun dengan sabar menunggu..kalau blog kita cantik dan kemas kan best...sedap je mata memandang kan...ye la kita hari2 nak mengadap blog kita ni kan..

SIS AWA ni memang terrer la bab2 ni ...kalau uols berminat bolehla buat tempahan dengan dia ye..jangan risau pasal harga sebab memang berpatutan dan mampu milik gitu...design pun cantik2...memang puas hati la senang cite...sekarang ni akk tengah tunggu watermark pulak...haishhh...tak sabarnya.

ok jom uolss kita jalan2 kat blog SIS AWA tengok design dia yang cantik2 tu..


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<SIS AWA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

You May Also Like

17 comments

  1. cantikk kakk.. sedap mate memandanggg.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Lawanyaaa akak! pink pulak tuuu hehe terpikat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pink jugak yang memikat hati

      Delete
  3. cantik sangat header baru akak ni :)
    jeles sebab tak rajin nak cantikkan header kat blog sendiri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog adik lagi cantik...kemas jer

      Delete
  4. Stylo la akak, hihihi. Takpe2 nanti tempahan dah buka laju2 request :D

    ReplyDelete
  5. wahh. cntik.. design sis awa mmg lawa!

    ReplyDelete
  6. Nice header, and I feel it is very relevant to your blog content as well, good job :)

    ReplyDelete



Popular Posts