Kedai Emas Murah Di Terengganu

by - May 09, 2017

Assalamualaikum....

 Alhamdulilah tak lama lagi kita semua akan menyambut bulan ramadhan..syukur kita masih lagi diberi peluang untuk menikmati dan menambah amalan kita dibulan ramadhan tahun ini..pada yang telah tiada kita sedekahkanlah al-fatihah. Seperti biasa sebelum menyambut syawal kita mesti nak buat persiapan kan...seperti langsir baru,perabut baru,kuih-muih dan macam-macam lagi lah...dan yang paling penting sekali adalahhhhhh...BARANG KEMAS.

Biasalah kan orang perempuan,bila raya mesti la nak barang kemas baru,barulah mood raya tu datang,dan para suami di ingatkan supaya menyimpan dana untuk isteri anda ok..


Hari ni akak nak share satu kedai emas iaitu KEDAI EMAS MURAH DI TERENGGANU.kedai emas ini adalah antara kedai emas yang paling murah di Terengganu,selain emas yang dijual secara lelong, kedai ini juga boleh dibeli secara online..yela kadang-kadang, kita tak sempat kan nak keluar..Bulan puasa lagilah, tak larat nak keluar beli belah..nak bercakap pun malas kadang2 kan..tetapi uols semua jangan risau, sebab kedai emas murah online sangat-sangat dipercayai ramai.jadi anda semua tak perlu risau dan ragu2.

Baru-baru ni kedai emas lelong maya dah menjadi viral di FACEBOOK..ini gara-gara kerana emas lelong lebih murah berbanding harga emas di kedai yang lain.

KENAPA NAMANYA EMAS LELONG?

-Walaupun namanya emas lelong,Ianya bukanlah  emas pajak yang tidak di tebus atau tidak di ambil oleh pemilik asal.

NAMA ASAL KEDAI EMAS LELONG MAYA.

-Pemilik KEDAI EMAS LELONG MAYA menamakan nama ini dengan dengan nama EMAS LELONG dengan harapan untuk memberipersepsi/tanggapan kepada orang ramai bahawa dengan perkataan LELONG itu menunjukkan harga emas itu murah.

PERLU KE BELI EMAS?
Perlu....Sebenarnya membeli emas adalah satu pelaburan yang menguntungkan..contoh bila kita ditimpa kesusahan atau memerlukan wang,kita sudah ada sesuatu untuk dicagarkan..jadi ianya sememangnya akan membantu kita..sebab itu kita jangan lepaskan membeli EMAS LELONG ini.

KELEBIHAN MEMBELI EMAS LELONG MAYA.
Sememangnya harga emas di kedai lelong maya adalah sangat-sangat murah berbanding harga pasaran emas semasa di luar sana.harga emas terkini hari ini RM198/gm.tetapi  kedai emas lelong jual RM169.8gm.

INFO TERKINI!!!!
-Semua barang2 kemas yang ada di kedai EMAS LELONG MAYA adalah EMAS BARU.Fresh dari "oven" kilang.
-Paling menarik sekali di kedai EMAS LELONG MAYA adalah,kesemua design emas dikedai ini adalah yang paling TERKINI dan jarang di temui di kedai emas biasa.



Dibawah ini akak nak share antara contoh barang kemas yang terdapat di kedaiemasmurah  di terengganu ni...cantik-cantik sangat sampai tak tahu nak pilih yang mana satu.semua design rekaan terkini dan tidak sama dengan kedai emas yang lain.Kalau kita tanya dengan orang ganu,kat mana kedai emas murah ni..maka majoriti akan mengesyorkan kedai emas lelong maya ni..diterengganu kedai emas yang paling murah adalah kedai emas lelong maya..kedai ini lah yang menjadi perhatian penduduk bila ingin membeli barang kemas.

jom kita cuci mata sat naaaa...


@kedaiemaslelongmaya

wowww...tengok ni merecik tak?Harga jangan risau sebab Kedai Emas Murah menawarkan harga yang sangat-sangat murah dan masih boleh dibawa bincang sehingga jadilah...jadi customer puas hati dan  owner pun tak rugi..

@kedaiemaslelongmaya

Yang ini akak berkenan sangat,cantik giler bila terletak ditangan..nampak cantik dan berseri gituu...kalau pakai ni kak...dari jauh orang dah nampak tau..berkilau-kilau kak,lagi-lagi bila dibawah cahaya matahari...memang wow sangat.

@kedaiemaslelongmaya

tengok tu...lagi sakit mata kan..banyak gila design yang cantik dan meletop..memang tak tahulah nak pilih yang mana satu,kalau nak pergi kedai emas lelong maya ni better bawak kawan sebab kita boleh minta pendapat dari kawan2 kan..tapi kalau uols tak de kawan pun xpe..staff kedai emas lelong maya sedia membantu,diaorg sendiri akan pilihkan mana design yang terbaru dan sesuai untuk korang.

@kedaiemaslelongmaya

Design ni pun terlajak laris,ramai yang suka sebab simple dan nampak elegant,sesuai sangat untuk adik-adik yang meningkat remaja...so sweet sangat dik.baik adik tunjuk kat mak cepat,cakap kat mak adik berkenan sangat2 design yang ada di KEDAI EMAS MURAH TERENGGANU ni.

@kedaiemaslelongmaya

Dari jauh dah nampak kecantikan dia,bersinar-sinar memanggil pelanggan hihi,cantiknya lahai,akk suka sangat cincin ni sebab manissss sangat...korang pun mesti suka kan..

@kedaiemaslelongmaya

Cakkkk!!!!!!!santek tak????mesti korang suka kan...merelip2 uolssssss..haii la menusuk hati betul kan..kalau time raya kita pakai ni,sure sedara mara,rakan taulan uols melting habis haha...so korang promote la sikit kedai Emas Murah Maya ni

@kedaiemaslelongmaya

Kedai emas lelong maya ni dah viral tau kat facebook,uols boleh tengok facebook kedaiemaslelongmaya murah DISINI,sebab tu customer dia memang ramai,padat dan sendat...memang kalau lambat tak dapatla design yang korang nak sebab tu kena datang cepat2 takut habis design yang korang suka tu.Yang paling best harga kedai emas lelong maya ni adalah yang termurah diantara kedai- kedai yang lain..so ,tunggu apa lagi...cepat-cepatlah dapatkan nya.

@kedaiemaslelongmaya

kakak ni muka ada senyumla haha sebab dah dapat apa yang diinginkan...balik rumah tidur pun tersenyum la kak...Sebab tu orang lebih suka beli ONLINE sebab nak memilih lama-lama pun xde masalah ,kalau di kedai macam ni la setiap hari,sentiasa penuh dan tak putus-putus pelanggan yang datang,staff pun tak menang tangan nak melayan customer.korang klik je website KEDAI EMAS MURAH DI TERENGGANU  ni

@kedaiemaslelongmaya

Hai kak,serious betul memilih..korang boleh tengok-tengok kedai emas murah di terengganu secara online DISINI.Harga emas akan di diupdate sentiasa.


Gambar dibawah ini adalah gambar staff dan owner Kedai Emas Murah Di Terengganu.semuanya ramah dan baik-bak belaka...senyum sokmo orang kata.


@kedaiemaslelongmaya

Pada yang tinggal diterengganu jangan lepaskan peluang keemasan ini,Dimana lagi nak cari kedai emas lelong yang murah dan berpatutan,ditambah lagi dengan staf nya yang ramah dan mesra pelanggan serta tidak lokek berkongsi pengalaman dan pendapat yang bernas.

Disini saya sertakan alamat dan Link2 yang berkaitan dengan kedai emaslelongmaya ni..
tinggal klik je uols tak susah pun kan...cepat cuci mata...hihi..jom kita sama-sama cantik dan merelip di HARI RAYA ni.

Jom klik link2 dibawah

@kedaiemaslelongmaya





Alamat: 

No.105A, JalanHiliran, ChabangTiga - LOKASI BERHADAPAN PEJABAT POS CHABANG TIGA

Kuala Terengganu 21000
No Telefon: 012-910 9215



Website rasmi; 


Waktuoperasikedai: 10am-6pm





You May Also Like

8 comments

  1. Berkilauuu mata tengok entry ni, hahahaha. Sejak dua menjak ni semakin suka pula emas2 perhiasan ni,sebelum ni tak pernah ambik kisah pun.

    Akak, mai dh check blog akak, semua ok, cuma setiap gambar yg akak post tu akak kena edit balik, letak properties. Caranya >>

    Klik gambar sekali
    Klik posisinya
    Klik Properties
    Isi title text dan alt text-nya sesuai dengan nama gambar atau judul postingan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belila mai...nak raya ni kan hihi

      owh..akk kena edit la semua ni..time kasih banyak2 ye mai

      Delete
  2. Wow I love the jewelry design! Look so elegant and nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup bella...very nice design and cheap also..

      Delete
  3. berpinau mata den nengoknya.. lip lap lip lap...

    ReplyDelete
  4. good to know this, I know friends that love shopping gold. It's nice fashion accessories too, shall buzz my friends of this!

    ReplyDelete
  5. Wow! This is a good find! The designs look fancy.

    ReplyDelete
  6. Very nice designs. Will let friends know.

    ReplyDelete



Popular Posts