Website Motherhood.com Pilihan Ibu Masa Kini

by - May 24, 2017

Assalamualaikum...

Hai mommy-mommy comey semua...dah shoping ke untuk anak-anak uolss...haha mesti belum kan sebab tak de masa nak keluar..Lagilah dah puasa ni memang tak larat lah nak keluar shoping.

Uols pernah dengar tak MOTHERHOOD.COM ni....mestilah pernah kan,ibu-ibu sekarang semuanya peka kan...pantang dengar kedai ONLINE kan...mesti kita dulu yang terjah.

Motherhood.com????Apa tu???

ok pada yang tak tahu kak lina nak cerita sikit ni.

Motherhood.com.my adalah platfom yang digunakan oleh ibu-bapa untuk membeli produk bayi, ibu bersalin, anak kecil dan kanak-kanak. Kami juga menyediakan maklumat yang berguna seperti tips keibubapaan, panduan penyusuan, ulasan jenama, permintaan sampel produk percuma dan testimoni yang sangat berguna untuk kemudahan ibu bapa.
Anda boleh mendapatkan barangan bayi terlengkap di sini, merangkumi pelbagai kategori daripada lampinmakanan bayiaksesori mandistrollerkerusi kereta bayidekorasi bilik bayifesyen bayifesyen ibu mengandung, pelbagai jenis mainan dan lain lain.
Segala produk yang terdapat pada platfom kami adalah produk-produk yang anda sangat percayai, antaranya adalah AnmumBaby LoveBabyOrganixBritaxBudsChiccoDiapexDoonaDumexFrisoFiffyHaenim ToysHalfordHapeHolabebeLeapfrogLittle BeanLittle B HouseMAMMellowMorinagaMunchkinMustelaMy DearNUKNunaPiyo PiyoQuinnyMaxi CosiSesame StreetSustagenFrutzeeV-CooolV-TechYo Kai dan lain-lain.
semua produk dan brand ada di sini...so tak payah risau okey.



Ni antara contoh mainan yang ada di motherhood ni..cantik dan murah harganya.





Pampers pun banyak jenis....memang murah sangat-sangat,tak dapat harga macam ni kalau beli di luar.yang bestnya motherhood.com ni...bukan barang baby je..malah keperluan ibu-ibu hamil juga ada..banyak info yang korang boleh dapat disini.




Tommy tippe ada 30% diskaun..best tau guna brand ni




Cantik kan uols baju baby ni....Rm4  Rm7 & Rm6....mana nak dapat lagi dah harga macam ni...so korang cepat-cepat klik link dibawah ni...shoping baju raya untuk anak korang cepat-cepat.

stay tuned uolsssss...ada grand sale  29may-3jun2017




You May Also Like

0 comments



Popular Posts