San Remo Macaroni Cheese

by - June 01, 2017


Assalamualaikum...

Hari ni kak lina sahur western uols...tak tau la kenapa pagi ni tak boleh nak telan nasi,selalu ok jer..pastu teringat pulak ada macaroni cheese ni...cara penyediaan nya pun cepat,tanpa buang masa kak lina terus buat la apa yang patut,terkejar-kejar jugak sbb masa dah suntuk...korang pernah makan ke mcaroni cheese segera ni,sedap rupanya eh...fist time ni kak lina  makan..



San Remo Macaroni Cheese

Cara buat pun mudah,ikut je cara-cara kat atas tu....10 minit jerrr....Doneee


San Remo Macaroni Cheese


Abaikanlah yang comot tu ye...kelam kabut nak makan sbb dah nak imsak,hahaha tapi seriously kak lina cakap...ermmmm,lemak berkrim rasanya..
so kena beli lah lagi wat stanby kat rumah.


You May Also Like

7 comments

  1. Ok dh dpt jawapan. Nk cuba juga lah. Syafi suka kalau mcm ni. Senang nk bg dia makan nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh header baru lah. Warna blog pun baru lah. :)

      Delete
    2. tula ana...sedap pulak kan...budak2 confirm suka macaroni cheese ni

      Delete
    3. eh eh eh....ingat uolsss tak perasannn hhahha ngader je kan...

      Delete
  2. Wow nampak macam sedap. Kena cuba try test la nanti. Thanks kongsi mama danish.

    ReplyDelete
  3. My kids loved macaroni and cheese the last time we went on vacation. I like the salad version.

    ReplyDelete
  4. ok kena buh stock makorini kat umah ni

    ReplyDelete



Popular Posts