Tudung Raya Dari IBAWAL.MY Pilihan Terbaik

by - June 05, 2017



Assalamualaikum...

Hai korang dah siap ke persiapan raya,yelah diam tak diam dah seminggu lebih kita berpuasa kan,rasa macam cepat pulak masa berlalu,alhamdulilah persiapan anak-anak kak lina dah settle,tinggal sikit-sikit je lagi,hari ni kak lina nak share pasal tudung IBAWAL ni,pertama kali pakai tudung ni sungguh selesa lah,tak panas langsung,malah ianya ringan dan senang di bentuk..
Kalau korang nak tau IBAWAL Bunga Raya ni ada bau bunga rose tau...gosok-gosok wangi...lembut sangat bau bunga rose ni,memang sesuai sangat la kalau kita pakai di pagi raya,

Image may contain: 1 person, smiling


IBAWAL ni ada banyak desingn,korang boleh tengok kat SINI..cantik-cantik desingn dia ditambah pula dengan warna yang lembut dan memikat hati.


Kalau korang beli di factory & online ada diskaun 50%,memang berbaloi kan..so jangan lepaskan peluang keemasan ini ye..
No automatic alt text available.



Jom kita tengok design yang meletop dan kebaboom ini di mediasosial IBAWAL



You May Also Like

7 comments

  1. Best sgt pakai iBawal ni. Selesa dan senang bentuk.

    ReplyDelete
  2. Cantik juga kalau buat shawl ni...

    ReplyDelete
  3. hahahaha cantiklah kak liena! eee elsa kena grab satu nie hahaha

    ReplyDelete
  4. Cantiknya bawal bercorak yg Lina pakai Tu. Mama dh x reti nk pakai bawal dah

    ReplyDelete
  5. AS selesa pakai bawal macam shawl..sebab dia akan jadi labuh sikit dari style pakai macam kupu2..tapi memang wangi sangat tudung ni. Ai loike!

    Jemput baca : TIPS PILIH TUDUNG RAYA MAK-MAK

    ReplyDelete



Popular Posts